Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Følgende betingelser er gældende for alle handler mellem Delooks ApS og dets kunder på online shoppen www.delooks.dk


Delooks ApS
CVR-nr. 38572636
Dalbyvej 4, 7560 Hjerm (kun online shop)

mail@delooks.dk


Betaling

Du kan på www.delooks.dk anvende følgende betalingsmuligheder

  • Betalingskort (Visa/dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron)

       Det er 100 % gebyrfrit at betale på www.delooks.dk

       Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

  • Bankoverførsel (ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

       Vi sender din ordre, når vi har modtaget den fulde betaling for bestillingen.

  • ViaBill - Læs mere her
Levering

Delooks.dk leverer kun varer til danske adresser (ikke Færøerne og Grønland.) Vi afsender lagervarer samme dag, hvis de er bestilt inden kl. 13.00. Levering foregår med Post Nord.

Prisen for levering er følgende:

Leveret til din adresse: 55 kr.

Leveret til PostNord udleveringssted: 40 kr.

 

Ved køb over kr. 350 er levering gratis.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til mail@delooks.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 100


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Specialfremstillede smykker eller navnesmykker.

 

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 

Delooks ApS

Bøgevej 12, Mejdal

7500 Holstebro
  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Delooks ApS

Dalbyvej 4

7560 Hjerm

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Delooks ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.delooks.dk er SmartWeb.
  
Som registreret hos Delooks ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Mail@delooks.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores klageansvarlige, Mathias Kjærgaard på mk@delooks.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbruger klagenævnet.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10. maj 2017

Miljøvenligpakning Reklamebeskyttelse