Om os

Vi er hvordan vi ser ud – vi er med til at definere os selv ved hvordan vi klæder os, og vores smykker og accessories fortæller meget om os selv som personer.

Vi har hos Delooks.dk et mål om at skabe rammerne for at vores kunder kan skabe deres helt egen stil gennem vores store sortiment af smykker, ure og solbriller.

Vi fører et bredt udvalg af kendte og mindre mærkevarer, der alle har sit svar på, hvordan du udtrykker din unikke personlighed gennem din stil.

 

Store ambitioner – Vores mål er at blive blandt de største forhandlere af Ure, smykker og solbriller i Danmark. Det mål vil vi nå ved altid at yde vores kunder branchens bedste service og tilbyde markedets bedste priser.

 

Vi er nye, men ikke grønne – Delooks ApS er etableret i 2017, men vi har flere års erfaring indenfor forskellige felter af modeverdenen, som vi vil bruge til at skabe en stærk virksomhed, hvor vores service og gode priser forhåbentligt vil få vores kunder til at vende tilbage.

 

Delooks er kun at finde på nettet, men du kan fange os på telefon alle hverdage mellem 10.00 og 15.00. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Vi kan kontaktes på

Telefon: 42559500

Mail: mail@delooks.dk

 


 

Delooks ApS

Cvr 38572636

Dalbyvej 4

7560 Hjerm

(Ingen fysisk forretning)

Miljøvenligpakning Reklamebeskyttelse